понедельник, 11 января 2016 г.

Бібліотечка вчителя англійської мови

Морська Л.І. Теорія та практика методики навчання англійської мови. – Тернопіль: Астон, 2003. – 248 с.
Посібник має на меті ознайомити студентів, вчителів шкіл та викладачів вузів з основними поняттями та методичними прийомами у навчанні англійської мови. Крім теоретичного матеріалу основних лекцій курсу методики навчання іноземних мов для педагогічних вузів у посібнику подано матеріал для практичного застосування набутих знань.
Полонська Т.К. Профільне навчання іноземної мови учнів старшої школиметод. рек. / Т.К. Полонська. – К.: Педагогічна думка, 2014. – 80 с.
У методичних рекомендаціях розглядаються актуальні питання організації профільного навчання іноземної мови учнів старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів України (на прикладі англійської мови). Особливу увагу звернено на базові компоненти профільного навчання іноземної мови: елективні курси, професійну орієнтацію, мовне портфоліо.

Список книжок від TED:
http://ideas.ted.com/your-holiday-reading-list-58-books-re…/
Безкоштовні аудіокниги для свят:
http://feelslikechristmas.com/christmas-audio-stories/
25 найкращих святковий книжок у вільному доступі:
http://www.adweek.com/ga…/25-free-ebooks-for-christmas/63279

Ситнікова Є.М. Школа молодого спеціаліста. – Х.: Вид. група «Основа», 2013. – 112 с.

Пропонований посібник має на меті допомогти молодому вчителю опанувати знання, вміння й здобути навички роботи з дітьми та виховати спеціаліста-педагога, що відповідально і з пошаною ставиться до учнів, своєї праці, активно співпрацює з батьками.

Комментариев нет:

Отправить комментарий